Изберете своята къща с мишката от следната интерактивна визуализация на FOREST HILLS и вижте разпределението й

FOREST HILLS

Forest Hills – естественото продължение на един райски комплекс от къщи

Създадохме мечтаните домове в сърцето на природата на район Камбаните, където личното пространство е защитено, тишината отпускаща, а функционалният и прецизен подход към архитектурата с внедрени иновативни технологии, допълва идеологията за райско място за живеене, което нарекохме комплекс Forest Park 1.  

Увлечени от реализирането на проект, с който можем да се гордеем, се породи идеята за неговото естествено продължение на метри от него в следващия вдъхновяващ проект Forest Hills.  

Позициониран на  двадесет минути път с кола от центъра на София, недалеч от Бизнес Парк София в Младост и метростанция, заобиколен от дървесна растителност, комплекс Forest Hills се отличава с добре подбрана локация, която осигурява лесна достъпност и изключително търсеното в забързаното ни ежедневие спокойствие.

Естественото вписване на комплекса от къщи в природната среда осъществихме посредством прецизен архитектурен дизайн, при който водеща е функционалността. Към нея добавихме най-новите тенденции и технологии.

Спокойствието и тишината на местоположението на Forest Hills е подсигурена от 24-часова жива охрана, видео наблюдение и съвременни технологии за сигурност. Към грижите за просторните дворове са прибавени и услугите на градинар, поддръжка и почистване на общите части на комплекса от листа и сняг.

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество в само 14 къщи, обитавани от семейства, които споделят сходен стил на живот.

За комуникативността на комплекса допринася близостта му до Околовръстен път. Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото Панчарево, което е на няколко минути разстояние. За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни, а през зимния сезон ски пистите на Боровец са само на 40 минути път  с кола.

Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, както и близостта му до Англо – Американското училище правят Forest Hills една сигурна инвестиция.

Предимствата на местоположението на комплекса в съчетание с приятните природни гледки и песента на птиците превръщат Forest Hills в мечта.

Предимства на локацията на Forest Hills

Жилищен комплекс Forest Hills e разположен в близост до:

Район Камбаните
Позициониран сред заобикалящата природа, която ви осигурява тишина, спокойствие и приятна зелена атмосфера, там където децата ви ще правят разлика между майски и юнски бръмбар, а вие ще се наслаждавате на забележителния постоянен музикален фон в изпълнение на виртуозния симфоничен оркестър на природата.

Бизнес Парк София в Младост и метростанция
Уединено място далеч от шума на колите и едновременно с това недалеч от важни комуникативни връзки.

Околовръстен път
Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, правят Forest Hills една изключително далновидна и сигурна инвестиция.

Англо – Американското училище
В непосредствена близост до изключително високо ниво на образование.

Езерото Панчарево
Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото, което е на няколко минути разстояние.

Спортни и спа центрове
За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни.

Ски пистите на Боровец
За любителите на зимните спортове Боровец е само на 40 минути път  с кола.

СТАНДАРТИ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА FOREST HILLS

КОНСТРУКЦИЯ

Груб строеж изпълнен от монолитна безгредова конструкция, с положена хидроизолационна вана от SBS мембрана в два слоя Venus FC 4 мм, по сутерените стени и под

ПОКРИВ
Дървена покривната конструкция с антисептично покритие, която стъпва върху стоманобетоновата плоча. Покривното покритие се изпълнява по система включваща пароизолация, топлоизолация XPS – 10 см и два пласта битумна хидроизолация APAO до -25 C, като втория пласт е в цвят светло сив с посипка за намаляване на прегряване на мембраната. Отводняването на покрива се изпълнява чрез скрити във фасадата водостоци, а по воронките се монтира отопление против замръзване.

СТЕНИ
Външните ограждащи и вътрешните преградни стени са от тухлена зидария на водещия производител Winerberger. Използваните тухли Porotherm са с високо качество и идеална геометрична форма, която позволява изпълнението на изключително качествени зидарии, възможност за окачване на тежки предемти на стените и осигуряват висока топло и шумо изолация. Вътрешните пространства дават възможност за индивидуални интериорни решения.
• Ограждащи стени – Winerberger POROTHERM 25 Light N+F
• Вътрешни преградни стени – Winerberger POROTHERM 12 N+F
• Вътрешни мазилки – гипосви мазилки
• Таваните на всички помещения на бетонова конструкция
• Стени в сутерена – Варо-циментова мазилка

ФАСАДИ
Топлоизолирани външни ограждащи стени с експандиран полистирол с дебелина от 10 до 24 см., по архитектурен детайл и финишно покритие от каменна облицовка, иновативно синтетично дърво WPС без необходимост от годишна поддръжка и бяла силикатна самопочистваща се мазилка Нанопор с отлична паропропускливост. По приземното ниво на сградата положен 10 см екструдиран полистирол и фасадна каменна облицовка в сив цвят.
Стъклени парапети на терасите от самоносещи изградени от триплексово кантирано стъкло с обща дебелина 18 мм

ПОДОВЕ
Подова плоча с дебелина 20 см. с положена циментова замазка. По терасите положена топло и хидроизолация и декинг от синтетично дърво WPC в цвят тик, съобразен с архитектурния проект. В гаражите изпълнена износоустойчива, гланцирана настилка от шлайфан бетон.

ВХОДНА ВРАТА И ДОГРАМА

Монтираниа входна блиндирана врата с фурнир и автоматизирана секционна гаражна врата с дистанционен контрол. Вътрешни врати не се монтират.
Монтирана алуминиева дограма Schueco серия 70 HI, с монтирана допълнителна термовложка, в комбинация с трислоен стъклопакет осигуряват отлична топлоизолация, с коефициент на топлопреминаване Ur=1,10 W/(m2.K). Обков на Schueco със скрити панти Simply Smart. Цвят на дограмата графитено сив.
Стъклопакет с дебелина 46 мм и 55 мм включва вътрешно нискоемисийно стъкло, бяло стъкло и външно соларно стъкло 4S Evolution, предпазващо от прегряване на помещенията през лятото.
Пред прозорци тип „Френски” на 2 етаж се монтират стъклени парапети от триплексово кантирано стъкло с обща дебелина 12 мм
Монтирани външни алуминиеви кутии за външни ламелни щори с положено окабеляване за автоматизирано движение на щорите. Външните щори и двигатели са по допълнително възлагане от купувача за негова сметка.

Гаражните врати на немската фирма Hoermann от топлоизолирани секционни панели, с механизъм за дистанционно движение.

ОТОПЛЕНИЕ И ВЕНТИЛАЦИЯ

Климатизацията решена с въздушна термопомпа MITSUBISHI ZUBADAN с отоплителна моюност 23 kW, с възможност за работа при температури на външния въздух до -20°С през зимата и до +45°С през лятото. Термопомпата е с вграден електрически нагревател с мощност 9kW, за доподгряване при екстремни условия.
Системата е изключително ефективна, екологична и икономична на електроенергия, коеф COP = 3,5 – 4,0 (на 1 kW ел. енергия, термопомпата произвежда 3,5 – 4,0 kW топлинна енергия). Към термопомпата има буферен съд, който е с отделна серпентина за включване към соларни отоплителни панели.
Предвидено отопление посредством подово отопление със серпентини от полиетиленови тръби с алуминиева вложка. Отоплителната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с алуминиева вложка и топлоизолирана с микропореста гума 9мм..
Охлаждане на помещенията със стоящи подови конвектори, които се монтират по допълнително възлагане от купувача за негова сметка.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ

Силнотокова инсталация положена до конзолите на контактите и лампените излази, монтират се ключове и контакти. Монтирани външни влагоустойчиви аплици по архитектурен проект, пред входа с PIR датчик.
Слаботокови инсталации – изградена телефонна, телевизионна и интернет инсталации – по проект до розетка, положени кабели за СОТ.
Пълно окабеляване за SMART управление на къщата, на осветелние, отопление и климатизация, СОТ и външни щори разработена на платформата на KNX, iRidium и Control 4. Допълнителни опции за внедрвяане на управление на мултимедийна система SONOS при допълнително възлагане от купувача.

ВОДОСНАБЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ

Водопроводът е изпълнен с полипропиленови тръби и индивидуален електронен водомер. Тръбите са положени в изолация с микропореста гума 9мм. Инсталацията се изпълнява до тапа.
Канализацията се изпълнява от PVC тръби и сифони от неръждаема стомана.

ДВОР

Всяка къща има обособена дворна част за индивидуално ползване, подравнена, затревена, положена автоматизирана поливна система. Изградена външна тераса с положена настилка от гранитогрес или декинг от WPC по архитектурен проект и предвидено място за барбекю, с комин изведен на покрива. Външната тераса има опция за допълнително преграждане и затваряне за обособяването и на зимна градина с остъкляване тип “Хармоника“.

ОБЩИ ЧАСТИ

Комплексът е ограден с ограда от плътен цокъл и метални оградни пана към улиците и съседите. Изградена обща система за видеонаблюдение, периметрална охрана със зониране с инфрачервени датчици по оградата. Осигурява се пост с жива охрана и 24-часов контрол на достъпа.
Изградени алеи от гранитен паваж и тротоари с алейно LED осветление по архитектурен детайл. Обособено озелено пространство с площадка и пейки