Първа копка на BOYANA TERRACE

Започна строителството на жилищен комплекс BOYANA TERRACE!

Един проект, който се отличава с характер и функционалност.

Комплексът отразява идеологията на своите създатели и професионализма на архитект Атанас Панов и неговият екип от архитектурно студио “ЛП АРХ”.

Благодарение на спецификата на терена, сградата се състои от просторни апартаменти, всеки от които разполага със собствен двор.

Комуникатината локация на проекта допринася за превръщането му в предпочитан избор за създаване на дом, в който да се прибирате с удоволствие.

Повече за BOYANA TERRACE и за разпределенията на апаратаментите можете да видите тук.

Списание VAGABOND за ArteIMMO 

Започна разширението на Софийския Околовръстен път в участъка от квартал “Младост” до бул. Цариградско шосе.

Реконструирането на ключовата инфраструктурна връзка, ще подобри не само трафика в района, но и ще допринесе за още по-бързият достъп до комплексите Форест Парк 1 и Форест Парк 2. Очаква се в края на 2021г. трасето да е завършено изцяло.

Още едно предимство, което превръща локацията на жилищните комплекси Форест Парк 1 и Форест Парк 2 заобиколени от природата на район Камбаните в предпочитана.

Предпочитан дом и по време на пандемия 

Подложени под натиска на ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса вероятно мнозина от вас са се размечтали да живеят в къща с двор или да си имат своя собствена вила сред природата, където апелът “останете си вкъщи” не би звучал толкова стресиращ, колкото за живеещите в апартамент, пък било то и просторен. Чистият въздух, песента на птичките и заобикалящата дървесна растителност биха допринесли за вашето ежедневно спокойствие и отмора след напрегнат ден, не само по време на пандемия.

Жилищните комплекси Форест Парк 1 и Форест Парк 2 са в състояние да ви осигурят приятна природна атмосфера, благодарение на тяхната локация, на която можете да се наслаждавате всеки ден като я превърнете в свой дом.