Започна разширението на Софийския Околовръстен път в участъка от квартал “Младост” до бул. Цариградско шосе.

Реконструирането на ключовата инфраструктурна връзка, ще подобри не само трафика в района, но и ще допринесе за още по-бързият достъп до комплексите Форест Парк 1 и Форест Парк 2. Очаква се в края на 2021г. трасето да е завършено изцяло.

Още едно предимство, което превръща локацията на жилищните комплекси Форест Парк 1 и Форест Парк 2 заобиколени от природата на район Камбаните в предпочитана.

Предпочитан дом и по време на пандемия 

Подложени под натиска на ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса вероятно мнозина от вас са се размечтали да живеят в къща с двор или да си имат своя собствена вила сред природата, където апелът “останете си вкъщи” не би звучал толкова стресиращ, колкото за живеещите в апартамент, пък било то и просторен. Чистият въздух, песента на птичките и заобикалящата дървесна растителност биха допринесли за вашето ежедневно спокойствие и отмора след напрегнат ден, не само по време на пандемия.

Жилищните комплекси Форест Парк 1 и Форест Парк 2 са в състояние да ви осигурят приятна природна атмосфера, благодарение на тяхната локация, на която можете да се наслаждавате всеки ден като я превърнете в свой дом.